ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΗΟΜΕ
   
   
   
   
   
 
   


 

Τίτλος Εκδρομής:  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
 
εποχή:  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015
προορισμός:  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
διάρκεια:  4 ΗΜΕΡΕΣ / 2 ΝΥΧΤΕΣ
αναχώρηση:  ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ βράδυ
μεταφορικό μέσο:  ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
διαμονή:  CITY 4* LALELI/PEAK 4* ΤΕPEBASI/ERESIN TAXIM 4* TAXIM
διατροφή:  Πρωινό
ενοικ. αυτοκινήτου:  ΟΧΙ
τιμή μονόκλινου:  178€/208€/285€
τιμή δίκλινου:  128€/148€/215€
τιμή για παιδί:  108€/125€/185€
 
πρόγραμμα

ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ(618χλμ.)Ώρα 21:00 αναχώρηση από το γραφείο μας. Στάση έξω από την Ξάνθη για καφέ. Σύνορα Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων, σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών και στη συνέχεια μέσω Μαλγάρων, Ραιδεστού, άφιξη το πρωί της Παρασκευής στην Πόλη των Αιώνων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο εφ’ όσον 2ηείναι έτοιμα τα δωμάτια.
2η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (100χλμ.)Αναχώρηση για επίσκεψη στο Καπαλί Τσαρσί (Κλειστή Αγορά) με τα χιλιάδες καταστήματα με χρυσαφικά, δερμάτινα, χειροποίητα χαλιά, ασημικά, κοσμήματα σπάνιας τέχνης. Γεύμα ελεύθερο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για μια επίσκεψη στην αγορά του Πέραν (Ιστικλάλ Τσαντεσί) που φθάνει ως την πλατεία Ταξίμ. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με χορούς και τραγούδια της Ανατολής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (100χλμ.)Πρόγευμα και αναχώρηση για περιήγηση στην Πόλη. Επίσκεψη στο παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ, στην περίφημη εκκλησία – μουσείο της Αγίας Σοφίας, ένα από τα πιο σημαντικά έργα της Βυζαντινής εποχής, στο Μπλε Τζαμί του σουλτάνου Αχμέτ και στο Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον υπέροχο (Ντικίλιτας) αιγυπτιακό κίονα – οβελίσκο που φέρει πάνω του ιερογλυφικά, το χάλκινο τρίποδα των Δελφών και την ωραία γερμανική Κρήνη του 1898. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Δεξαμενή του Ιουστινιανού (Γερεμπατάν Σαρνιτζί), μία από τις μεγαλύτερες δεξαμενές που χτίστηκαν επί Βυζαντινής εποχής. Προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο για να απολαύσουμε τη μαγεία των στενών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ(618χλμ.)Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στην Παναγία των Βλαχερνών, όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Θα επισκεφθούμε επίσης την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής με το θαυματουργό αγίασμα και τα παραδοσιακά ψάρια. Κατόπιν αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Διέλευση συνόρων Κήπων και με τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν, άφιξη το βράδυ στην Θεσσαλονίκη.

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: * Μεταφορές – μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας - 2 διαν/σεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας - Προγεύματα - Αρχηγό – ξεναγό του γραφείου μας - Ξεναγήσεις – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα - ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕI: - Εισόδους μουσείων - Διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

:: άλλες εκδρομές...

 

 Download Flash Player | An ARX.Net S.A. project | Copyright © sismanidistours.gr