ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΗΟΜΕ
   
   
   
   
   
 
   


 

Τίτλος Εκδρομής:  ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ
 
εποχή:  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015
προορισμός:  ΠΡΟΥΣΑ-ΠΡΟΚΟΠΙ-ΑΓΚΥΡΑ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ
διάρκεια:  8 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ
αναχώρηση:  ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ
μεταφορικό μέσο:  ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
διαμονή:  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
διατροφή:  Ημιδιατροφή
ενοικ. αυτοκινήτου:  ΟΧΙ
τιμή μονόκλινου:  635€
τιμή δίκλινου:  520€
τιμή για παιδί:  350€
 
πρόγραμμα

1η μέρα:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣυγκέντρωση και αναχώρηση στις 06.00 από τα γραφεία μας. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη αργά το μεσημέρι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Προαιρετική κρουαζιέρα στον Βόσπορο, διαν/ση.

2η μέρα:ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΑΓΚΥΡΑΠρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της χώρας. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο Ανατολικών Πολιτισμών, την Ακρόπολη και άλλα αξιοθέατα.Δείπνο,διαν/ση.

3η μέρα:ΑΓΚΥΡΑ-ΠΡΟΚΟΠΙ Πρωινό και θα συνεχίσουμε για την βραχώδη Καππαδοκία με προορισμό το Προκόπι(Urgup). Άφιξη στο Προκόπι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

4η μέρα:ΠΡΟΚΟΠΙ-ΚΟΡΑΜΑ-ΤΣΑΒΟΥΣΙΝ-ΖΕΛΒΗ-ΠΑΣΑΜΠΑΓΛΑΡΙ-ΑΒΑΝΟΣ-ΠΡΟΚΟΠΙΠρωινό και επίσκεψη στο υπαίθριο μουσείο του Κοράματος. Συνεχίζουμε για το Τσαβουσίν με την εκκλησία του αυτοκράτορα Ν.Φωκά. Επόμενος σταθμός η κοιλάδα της Ζέλβης με συγκροτήματα κατοικιών, μοναστηριών και εκκλησιών. Στάση για ένα γκιοζλεμέ και πάμε για το Πασαμπαγλαρί όπου η σκήτη του Συμεών Στυλίτη. Κατευθυνόμαστε προς την πόλη Άβανος περνώντας τον Άλυ ποταμό. Εδώ θα επισκεφθούμε ένα εργαστήρι αγγειοπλαστικής. Επιστροφή στο Προκόπι, δείπνο, ελεύθερος χρόνος, διαν/ση.

5η μέρα:ΠΡΟΚΟΠΙ-ΜΑΛΑΚΟΠΗ-ΚΑΡΒΑΛΗ-ΠΕΡΙΣΤΡΕΜΜΑ-ΣΕΛΙΜΕΠρωινό και αρχίζουμε με την επίσκεψη μας εδώ στο Προκόπι από τον στάβλο του Αγ.Ιωάννου του Ρώσου. Συνεχίζουμε για Μαλακοπή όπου θα επισκεφθούμε την υπόγεια πολιτεία με την εκκλησία της. Αφού δούμε και την εκκλησία των Αγ.Θεοδώρων θα οδηγηθούμε για την Κάρβαλη. Μικρή στάση στο χωριό και συνεχίζουμε για το φαράγγι του Περιστρέμματος. Πάμε για Σέλιμε, στάση για φωτογραφίες στον «κόσμο της σελήνης» και συνεχίζουμε για το Προκόπι. Δείπνο, ελεύθερος χρόνος(προαιρετική έξοδος στους περιστρεφόμενους Δερβίσηδες),διαν/ση.

6η μέρα:ΠΡΟΚΟΠΙ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ-ΛΕΡ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΝΙΓΔΗΣ-ΙΚΟΝΙΟ-ΣΙΛΗΜετά το πρωινό αναχώρηση για το Μοναστήρι Γκιουμουσλέρ. Συνεχίζουμε για το Ικόνιο.Η επίσκεψη μας όμως στην πόλη Σίλη θα μας μείνει αλησμόνητη με την εκκλησία της Αγ.Ελένης και του αρχαγγέλου Μιχαήλ. Τακτοποίηση στο ξεν/χειο,δείπνο,διαν/ση.

7η μέρα:ΙΚΟΝΙΟ-ΠΡΟΥΣΑΠρωινό και αναχώρηση για Προύσα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος στη αγορά και στη συνέχεια περιήγηση στην πόλη, ξεκινώντας από το παρατηρητήριο του Μ.Αλεξάνδρου, το μνημείο του Καραγκιόζη. Δείπνο,διαν/ση.

8Η μέρα:ΠΡΟΥΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΠρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή μας. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη αργά το απόγευμα.

Σημειώσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορές –μετακινήσεις με πολυτελές πούλμαν, διαμονή σε 4* ξενοδοχεία, ημιδιατροφή, ξεναγήσεις-περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα, τοπικό ξεναγό, ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Επιπλέον γεύματα, ποτά φιλοδωρήματα, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

:: άλλες εκδρομές...

 

 Download Flash Player | An ARX.Net S.A. project | Copyright © sismanidistours.gr