ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΗΟΜΕ
   
   
   
   
   
 
   


 

Τίτλος Εκδρομής:  ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ μετάβαση οδικώς και επιστροφή αεροπορικώς
 
εποχή:  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015
προορισμός:  ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ
διάρκεια:  7 ΗΜΕΡΕΣ / 6 ΝΥΧΤΕΣ
αναχώρηση:  ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ
μεταφορικό μέσο:  ΟΔΙΚΩΣ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ
διαμονή:  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
διατροφή:  Ημιδιατροφή
ενοικ. αυτοκινήτου:  ΟΧΙ
τιμή μονόκλινου:  595€
τιμή δίκλινου:  455€
τιμή για παιδί:  380€
 
πρόγραμμα

1η ΗΜΕΡΑ:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΥΣΑ (750 χλμ.)
Αναχώρηση στις 07.00 από τα γραφεία μας. Με τις απαραίτητες στάσεις καθ΄ οδόν, άφιξη στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών και στη συνέχεια μέσω Κεσάνης, άφιξη στην Καλλίπολη από όπου με ferry boat θα περάσουμε απέναντι στη Λάμψακο. Συνεχίζουμε οδικώς και μέσω Πανόρμου άφιξη το βραδάκι στην Προύσα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ:ΠΡΟΥΣΑ-ΑΓΚΥΡΑ-ΠΡΟΚΟΠΙ(665 χλμ.)
Μετά το πρωινό σύντομη περιήγηση στην Προύσα και αναχώρηση για την Άγκυρα, πρωτεύουσα της χώρας για να επισκεφθούμε το ξεχωριστό Μουσείο Ανατολικών Πολιτισμών. Στη συνέχεια αναχώρηση για Προκόπι. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ:ΠΡΟΚΟΠΙ-NEVSEHIR(ΝΕΑΠΟΛΗ)-ΚΟΡΑΜΑ-ΤΣΑΒΟΥΣΙΝ-ΖΕΛΒΗ-ΠΑΣΑΜΠΑΓΛΑΡΙ-ΑΒΑΝΟΣ-ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ-ΜΟΥΤΑΛΑΣΚΗ-ΖΙΝΖΙΝΤΕΡΕ-ΠΡΟΚΟΠΙ
Πρωινό, επιβίβαση στα λεωφορεία και αναχώρηση για επίσκεψη στο Υπαίθριο Μουσείο της κοιλάδας του Κοράματος (Goreme) με τα περίφημα Πετρομονάστηρα-Εκκλησίες και Παρεκκλήσια. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη χαράδρα της Ζέλβης, με τους επιβλητικούς υφαιστειογενείς σχηματισμούς. Μια μικρή στάση στο Τσαβουσίν, με την ιστορική λαξεμένη εκκλησία του αυτοκράτορα Νικηφόρου Φωκά, και το Πασαμπαγλαρί με τα πέτρινα μανιτάρια και τη σκήτη του Αγ. Συμεών του Στυλίτη. Συνεχίζουμε για τον ιστορικό Άλυ ποταμό και την πόλη Άβανος, φημισμένη για την αγγειοπλαστική τέχνη. Κατόπιν θα επισκεφθούμε την Καισάρεια και τα περίχωρα της Μουταλάσκη & Ζιζίντερέ. Μετάβαση στο Προκόπι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ:ΠΡΟΚΟΠΙ-ΑΝΑΚΟΥ-ΜΑΛΑΚΟΠΗ-ΠΟΤΑΜΙΑ-ΣΟΓΑΝΛΙ-ΤΖΑΛΕΛΑ-ΣΙΝΑΣΟΣ-ΠΡΟΚΟΠΙ
Πρωινό και αναχώρηση για Ανακού όπου επισκεπτόμαστε τα ελληνικά αρχοντικά της. Στον επόμενο σταθμό μας, τη Μαλακοπή, θα μας εντυπωσιάσει η ονομαστή υπόγεια πολιτεία & επιπέδων, λαξεμένη σε βάθος 85 μέτρων. Συνεχίζουμε για Ποταμιά, την πατρίδα του Αγ. Γεωργίου και το Σόγανλι με τα αναρίθμητα πετρομονάστηρα για να επιστρέψουμε μέσω Τζαλέλας στο Προκόπι και αφού επισκεφθούμε τη Σινασό με τα διατηρητέα ελληνικά αρχοντικά. Δείπνο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.
5η ΗΜΕΡΑ:ΚΑΡΒΑΛΗ-ΠΕΡΙΣΤΡΕΜΜΑ-ΣΕΛΙΜΕ-ΜΙΣΤΙ-ΠΡΟΚΟΠΙ
Πρωινό και αναχώρηση για την Καρβάλη, τον τόπο όπου μόνασε ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος. Η εκκλησία του Αγίου, το αγίασμα, τα πέτρινα σπίτια, τα ελληνικά σχολεία, η κοιλάδα των μοναστηριών και πλήθος εκπλήξεων είναι αυτά που μας περιμένουν. Από εκεί συνεχίζουμε για το φαράγγι του Περιστρέμματος, με τις εκατοντάδες λαξεμένες εκκλησίες. Ο τελευταίος σταθμός μας είναι το μοναστηριακό συγκρότημα του Σελιμέ και επιστρέφουμε στο Προκόπι, για να δούμε το σπίτι όπου έζησε ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος και να θαυμάσουμε τα ελληνικά αρχοντικά. Δείπνο, διανυκτέρευση.
6η ΗΜΕΡΑ:ΠΡΟΚΟΠΙ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΚΙΟΥΜΟΥΣΛΕΡ-ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΝΙΓΔΗΣ-ΜΙΣΤΗ-ΙΚΟΝΙΟ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Ικόνιο, την ιερή πόλη των Μουσουλμάνων. Διερχόμενοι από τα περίχωρα της Νίγδης, επισκεπτόμαστε το ονομαστό Gumusler μοναστήρι, μπορούμε επίσης να επισκεφθούμε τη Μίστη προσκύνημα στον Άγιο Βλάσιο (εφόσον είναι εφικτό). Άφιξη στο Ικόνιο, επίσκεψη στο περίφημο μουσείο των Δερβίσηδων, ένα από τα ιερά μνημεία της Ανατολής. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.
7η ΗΜΕΡΑ: ΙΚΟΝΙΟ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρόγευμα και περιήγηση πόλεως. Αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μέσω Κωνσταντινούπολης.

Σημειώσεις

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
-Μετάβαση με πολυτελές πούλμαν
-6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*
-6 πρωινά και 6 δείπνα
-Ξεναγήσεις, περιηγήσεις
-Αρχηγό του γραφείου μας
-Τοπικό ξεναγό
-Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση
-Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, εισιτήρια πλοίων, διασκεδάσεις , ποτά, φιλοδωρήματα, το αεροπορικό εισιτήριο από Ικόνιο-Κων/πολη-Θεσ/νίκη και οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

:: άλλες εκδρομές...

 

 Download Flash Player | An ARX.Net S.A. project | Copyright © sismanidistours.gr