ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΗΟΜΕ
   
   
   
   
   
 
   


 

Το SISMANIDIS TOURS έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό για την οργάνωση ποιοτικών εκδρομών στην Τουρκία στις διάφορες γεωγραφικές περιοχές της, και κυρίως στην Κωνσταντινούπολη.

Με τις εβδομαδιαίες εκδρομές που έχει προγραμματίσει κάθε Πέμπτη και Σάββατο κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου στη Βασιλίδα των πόλεων, δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες ανά την υφήλιο να βρεθούν κοντά στα μέρη που έζησαν οι πρόγονοί τους, τελώντας έτσι το χρέος που κάθε 'Έλληνας οφείλει να τελέσει έστω μια φορά στη ζωή του.

Επίσης, αναλαμβάνει τη διοργάνωση ομαδικών πακέτων (Συλλόγων, Σχολών, Σωματείων κ.α.) στην ευρύτερη αυτή περιοχή, με ειδικότερο ενδιαφέρον ως προς την επίσκεψη συγκεκριμένων πόλεων, παλιών ελληνικών χωριών και μνημείων.

Με την ίδια φήμη που το έχει καθιερώσει στην οργάνωση εκδρομών στην Τουρκία, και την ίδια συνέπεια απέναντι στον πελάτη, το γραφείο γενικού τουρισμού SISMANIDIS TOURS "ανοίγει τα φτερά του" και αναπτύσσεται, θέτοντας τις βάσεις για μια περαιτέρω δημιουργική εξέλιξη στον τομέα του τουρισμού.

Αφετηρία της ανάπτυξης αυτής, αποτελεί η μεταφορά της έδρας του σε νέο μεγαλύτερο ιδιόκτητο χώρο, πολύ κοντά στη σημερινή του έδρα, επί της ιδίας οδού στον αριθμό 130.

Από το νέο αυτό χώρο, και με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των πελατών του, θα συνεχίσει να χαράζει, αλλά και να εξελίσσει την πορεία που ξεκίνησε 36 χρόνια πριν!

 Download Flash Player | An ARX.Net S.A. project | Copyright © sismanidistours.gr